Ervaringsverhaal van Rianne

Ik vond de deelname aan Ouders voor Elkaar een enorm goede ervaring.  Het gaf me eigenlijk veel meer dan ik ervan had verwacht. De match tussen mijn maatje en mij was een schot in de roos, dus dat zat eigenlijk direct goed!  De ondersteuning was meer dan voldoende. Ik kon advies vragen als dat nodig was en gewoon mijn ei kwijt als ik daar behoefte aan had. Ik heb veel over mezelf geleerd. Mijn maatje heeft me regelmatig een spiegel voorgehouden. Zo weet ik nu dat ik best wat meer rekening met mezelf mag houden in plaats van alleen met een ander.. en dat je mensen kunt leren hoe ze met je om mogen gaan. Grenzen stellen dus. Dit wil ik zeker meenemen voor de toekomst.

Ik vind het top dat jullie er ook voor me waren toen ik even acuut hulp nodig had bij een probleem/vraagstuk en vrijwel direct terecht kon! Ik zou Ouders voor Elkaar zeker aan iedereen aanbevelen. Je wordt zorgvuldig gematcht dus daar valt altijd winst te behalen!