Ervaringsverhaal van Michelle

De eerste kennismaking ging heel erg natuurlijk. Ik had weinig verwachtingen en was vooral benieuwd aan wie ik gekoppeld zou worden. Er was een goede match gemaakt en vanaf het eerste moment was er direct een klik. Vrij snel na het eerste gesprek hebben we een afspraak gemaakt om een stuk te wandelen, het makkelijke is dat we vrij dicht bij elkaar wonen. Het prettige tijdens deze wandeling vond ik dat het niet een vragenvuur over mijn situatie was, maar dat het gesprek heel makkelijk liep en we lang hebben gepraat over onze beide situaties. Ik vond hierin veel gelijkenis en herkenning. De tip die me vanuit dat gesprek echt is bijgebleven is om de dingen waar je geen invloed op hebt los te laten, je kan er immers toch niks aan veranderen.

Het fijne aan deze ervaring met Ouders voor Elkaar is niet alleen dat ik nu een maatje heb die begrijpt wat ik doormaak mbt het contact met de vader van mijn kinderen, maar dat ik er ook echt een vriendin aan overgehouden heb. Het contact met Ellen is erg prettig geweest en ze heeft een goede inschatting gemaakt van wat ik nodig had, ook al kon ik dat zelf nog niet goed verwoorden. Er had geen betere match gevonden kunnen worden, hier ben ik Ellen erg dankbaar voor!