Ervaringsverhaal van Jannie

Ik had een fijne klik met mijn maatje. Ondanks dat onze situaties in sommige opzichten verschillen, waren er ook veel overeenkomsten en herkenning.

Het contact heeft me zeker de ondersteuning geboden die ik had verwacht. Het was heel prettig om even te wandelen, uit de dagelijkse situatie te zijn, mijn hart even te kunnen luchten bij iemand die niet direct een mening heeft en niet direct bij de situatie betrokken is.

Ik wist al dat ik een sterke persoonlijkheid heb, maar ook dit heb ik in een rap tempo geregeld en doorgemaakt. Leuk om dat terug te horen. Ik kreeg complimenten over waar ik na een jaar al sta en hoe ik nu communiceer met mijn ex-partner (zonder in verdriet of boosheid te blijven hangen). Het lukt me goed om te relativeren en ik gun mijn ex-partner ook zijn tijd met onze dochter.

Andere ouders kan ik Ouders voor Elkaar zeker aanraden. Ook de diverse tips waren erg welkom (Villa Pinedo, online bijeenkomsten, etc.)

Voor mijn dochter was de KIES-training ook heel fijn. Zeker omdat zij enig kind is en haar ervaringen en emoties niet kon delen met broertjes of zusjes. Ik kan deze training dus ook aanraden voor andere ouders en kinderen.

Nogmaals heel hartelijk dank en heel veel succes verder!