Ervaringsverhaal van Anja

Ik vond het heel prettig om met iemand te praten die ongeveer 10 jaar langer dan ik gescheiden was. Zij was verder in het proces en dat heeft mij echt geholpen.

Ik heb hele fijne gesprekken gehad met mijn maatje. Ze was ook opbouwend kritisch en daar had ik echt wat aan. Het hele traject heeft me geholpen om te accepteren dat ik niet álles voor mijn kinderen kan regelen en dat ik sommige dingen ook los moet laten.

Ik heb over mijzelf geleerd dat ik bepaalde zaken los moet laten en dat ik niet het perfecte plaatje moet nastreven. Soms is goed genoeg ook goed.

Ik wil uit dit contact meenemen dat ik wat relaxter in het leven sta en vooral probeer te genieten van de dingen die wél goed gaan.

Ik zou Ouders voor Elkaar zeker aan anderen aanraden. Ik ben heel dankbaar dat zowel Ellen van Ouders voor Elkaar als mijn maatje de tijd in mij hebben willen investeren. Het heeft me echt geholpen. Ik heb geleerd om de situatie te accepteren zoals die is. Het is wel belangrijk om een goede match te vinden met iemand. In mijn geval is dat zeker gelukt!